Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Το τέλος...

-Κανονικά έπρεπε να το γράψω πρίν τις 21 αλλά όταν κάθε μέρα πέφτεις για ύπνο την ώρα που περνάει το πρώτο 12 που μυαλό και χρόνος-

Αυτό ήταν ήρθε το τέλος.Έτσι μας είπαν οι μάγιας. Εμείς απλά περιμένουμε τον γιγάντιο κομήτη που θα πέσει στην γη και θα καταστρέψει ότι υπάρχει σε αυτή ή τους φοβερούς και τρομερούς εξωγήινους με τα υπερεξελιγμενα όπλα που θα μας κάνουν σκόνη.Ναι ναι έτσι ακριβώς όπως τα βλέπουμε στην μεγάλη οθόνη.Το πρόβλημα είναι ότι το τέλος έχει έρθει και άλλες φορές στο παρελθόν(1985,2000) σύμφωνα με εικασίες κτλ.
Μόνο που δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.Τι θα πεί το τέλος του κόσμου? Όταν λες κόσμος τι εννοείς?Το ζωικό βασίλειο και οι άνθρωποι?Τα φυτά? Οι πέτρες?.Όχι όχι το τέλος έχει έρθει. Άκου τι εννοώ.Το τέλος του κόσμου είναι όταν ένα παλικάρι εξαρτημένο από ουσίες αποφασίζει να κάνει στροφή 180 μοιρών και πρέπει να περιμένει στην ουρά όπου χιλιάδες άνθρωποι ζητάνε μια δεύτερη ευκαιρία από τον εαυτό τους και εν τέλη δεν τα καταφέρνει.Είναι  όταν στην Ελλάδα του 12' έχουν γίνει 2000 αυτοκτονίες,είναι όταν ένας ανάπηρος αποφασίζει να ζήσει δυνατός και όλη η κοινωνία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να του αλλάξει την γνώμη.Είναι στην Νορβηγία όπου ο άλλος σκότωσε 100 άτομα,είναι στην Αμερική όπου ο άλλος  παίρνει ένα όπλο και σκοτώνει μια τάξη,είναι κάτω από την γέφυρα δίπλα από τα κτελ μακεδονία, είναι στον Αμαζόνιο όπου έχει καταντήσει δασάκι,είναι όταν μια γιαγιά ζητάει φαγητό και ο άλλος την λέει οχι αν δεν είσαι Ελληνίδα,όταν ο άλλος χάνει την δουλειά του και έχει μια ολόκληρη οικογένεια από πίσω του.Είναι όταν κάθε μήνα εξαφανίζεται και από ένα είδος ζώου λόγω του ανθρώπου,είναι όταν κάποιος χάνει τους δικούς του,είναι όταν μικρά παιδιά πέφτουν σε κατάθλιψη αντί να πέσουν με τα μούτρα στα παιχνίδια.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες η γη θα καταστραφεί σε 5 δισεκατομμύρια χρόνια όπου θα την καταστρέψει ο ήλιος.Εγώ λέω θα καταστραφεί πολύ πιο πριν από ένα όπλο 10 φορές πιο φονικό από τον ήλιο,τον άνθρωπο.

Χρόνια πολλά
25/12/2012





Υγ1)Έχεις ερωτευτεί ποτέ Λαζάρου?...

Υγ2)Μην μασάς φίλε μου παντελίδη.

Υγ3)Την αγάπη και τα χαιρετίσματα μου στην ταξιδιάρα ψυχή :)




Δυναμική καταπόνηση

2 σχόλια:

  1. Μάλλον θα φταίει το μαλλί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Είναι όταν στην Ελλάδα του 12' έχουν γίνει 2000 αυτοκτονίες,είναι όταν ένας ανάπηρος αποφασίζει να ζήσει δυνατός και όλη η κοινωνία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να του αλλάξει την γνώμη....

      Και εσύ αποφασίζεις ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ να κοροιδεψεις.

      Διαγραφή